Contact

Wil je meer weten over onze producten, heb je nog vragen over onze schriftjes of is er misschien iets anders wat je wilt weten. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Contact Ons

Stuur ons een mail via onderstaand e-mail adres, of vul gewoon je gegevens en je vraag in in het contactforumulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact Formulier

Veel gestelde vragen

Je kunt op elk moment van de dag dankbaarheid schrijven! Wij kiezen er voor om het s’avonds voor het slapen te doen. Dit zouden wij je dan ook aanraden. Dit heeft namelijk  verschillende voordelen. De kinderen nemen de tijd om na te gaan welke dingen er echt toe deden deze dag, ze kunnen dat fijne gevoel dat dat gaf oproepen, hiermee kunnen ze lekker in slaap vallen en s’ ochtends weer heerlijk opstaan.

Iedere dag!  Je kunt elke dag en dan het liefst in de avond voordat je gaat slapen opschrijven waar je je dankbaar voor voelt. Het is een fijn ritueel net voor het slapen gaan met allerlei voordelen.

Wij kiezen ervoor om elke dag 3 dingen op te schrijven waar we ons dankbaar voor voelen. Zoveel ruimte geven we jou in het dankbaarheidsschriftje ook. Het leuke hieraan is dat dit precies goed voelt. Je kunt altijd wel 3 dingen bedenken waar je je dankbaar voor voelt!

Dankbaarheid ervaren en schrijven is voor iedereen! Onze dankbaarheidsschriftjes zijn speciaal voor kinderen. Wij vinden dat je hier al vroeg mee kunt beginnen. Dus nog voordat je kind zelf kan schrijven. Zo geef je ze al jong een fijne gewoonte mee! Dit mooie ritueel net voor het slapen kunnen de kinderen blijven doen wanneer ze zelf kunnen schrijven.  

Het is supersimpel; je doet je ogen dicht en denkt aan iets waar je je blij om voelde vandaag. Dit kan van alles zijn: Dat de zon op je gezicht schijnt, dat je een cadeau hebt gekregen, dat je leuk met iemand hebt gespeeld, dat Papa of Mama een leuk liedje voor je heeft gezongen, dat je je hart goed kunt voelen, dat je kunt in- en uitademen, dat je hier op de aarde bent, dat je mooie ogen hebt, dat je tand eruit is, dat je je geboortedag hebt gevierd en ga zo maar door! Leuk hè? Dit schrijf je op in je schriftje.